Gratis screening

woensdag 18 juni 2014

Bent u de pijn in uw rug zat? Zorgt het thuiswerken voor nek- en hoofdpijn? Komen de klachten telkens weer terug? Plan dan een gratis screening, de eerste stap op weg naar herstel!

Chiropractor Largentier: "Patiënten stellen me vaak de vraag of ik hun zus, kind of buurvrouw ook kan behandelen. Daarop kunnen we geen goed antwoord geven zonder de persoon zelf te spreken en te onderzoeken. Mijn advies: laat ze langskomen voor een screening."

Screening

Tijdens een screening heeft u een vrijblijvend gesprek met de chiropractor over uw klachten. U krijgt een houding- en bewegingsanalyse en uw wervelkolom wordt beoordeeld op blokkades en spanningen. Zo kan de chiropractor bepalen of chiropractische behandeling zinvol kan zijn voor u. Tijdens de screening wordt u niet behandeld.

Second opinion

Ook plannen mensen regelmatig een screening voor een second opinion. Vaak vanwege twijfels over de diagnose of onzekerheid over de behandeling bij een andere behandelaar. Vanuit onze expertise geven we onze visie op de aanpak van uw klacht.

"Chiropractoren zijn specialisten op het gebied van rug en nekklachten, maar dat is helaas nog lang niet bij iedereen bekend. Heel jammer, want veel klachten worden sneller verholpen met chiropractie. Daarom bieden we de screenings aan. Zodat mensen vrijbllijvend kennis kunnen maken met ons vak en onze expertise.", vertelt chiropractor Tanja Valk-Mulder.