Gratis advies tijdens ons inloopspreekuur

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Of wilt u graag een second opinion? Chiropractie Mulder biedt u het inloopspreekuur. In een oriënterend gesprek heeft u de gelegenheid uw klachten te bespreken en bieden wij u een lichamelijke screening aan.

Op vaste momenten (zie data hiernaast) is er een chiropractor aanwezig om uw vragen over chiropractie te beantwoorden.

Chiropractor Cloete: "Patiënten stellen me vaak de vraag of ik hun zus, kind of buurvrouw ook kan behandelen. Daarop kunnen we geen goed antwoord geven zonder de persoon zelf te spreken en te onderzoeken. Mijn advies: laat ze langskomen op ons wekelijks inloopspreekuur."

Tijdens het inloopspreekuur kunt u vragen stellen over chiropractie in het algemeen of over uw specifieke klachten. Indien nodig kan er ook kosteloos een screening plaatsvinden. Een afspraak maken voor het inloopspreekuur is niet nodig.

Screening

Een screening is een kort gesprek mogelijk aangevuld met een lichamelijk onderzoek om te beoordelen of het inplannen van een eerste consult voor u zinvol is. Dit alles is geheel vrijblijvend. Er wordt niet behandeld, maar u kunt wel gelijk een afspraak maken voor een eerste consult op een ander tijdstip.

Second opinion

Op het inloopspreekuur komen ook regelmatig patienten voor een second opinion. Vaak vanwege twijfels over de diagnose of onzekerheid over de geboden behandeling bij een andere behandelaar. Vanuit onze expertise geven we onze visie op de aanpak van uw klacht.

"Ons inloopspreekuur is zinvol als u onzeker bent over wat chiropractie inhoudt of u niet weet of uw klachten wel door een chiropractor behandeld kunnen worden. Het is niet bedoeld ter vervanging van een eerste consult, waarbij het vraaggesprek en het onderzoek meer uitgebreid zullen zijn en ook tot diagnose en behandeling overgegaan kan worden.", vertelt chiropractor Tanja Valk-Mulder.