Nieuws

Om effectief te studeren is een goede gezondheid belangrijk. Je hersenen gebruiken namelijk meer dan 20% van de energie van je lichaam, dus ze hebben altijd de juiste voeding en voedingsstoffen nodig. We geven je wat tips.

Lente, tijd om weer in actie te komen in de tuin. De overgang van winter naar het voorjaar is soms lastig voor lijf en leden. Rugpijn ligt op de loer...

Een 15-jarige paardrijdster kwam bij ons vanwege pijn aan haar rechter enkel. De huisarts, orthopeed en fysiotherapeut konden geen afwijkingen vinden. Maar die bekeken niet het hele lichaam.

Bent u van plan om dit seizoen op wintersport te gaan? Dan hebben wij een aantal goede tips voor u.

Vitamine D is een van de weinige vitaminen die ons lichaam zelf kan aanmaken onder invloed van zonlicht. In de winter is de zon niet krachtig genoeg en kun je het beste supplementen slikken.

De zorgpolissen voor 2024 zijn weer bekend. Bekijk voordat u akkoord gaat goed of u voldoende chiropractie vergoed krijgt.

Bij verkoudheid en griep kan je immuunsysteem wel een boost gebruiken. Het is een goed moment voor een afspraak bij de chiropractor!

Bijna 90% van de mensen met een zittend beroep kampt met werkgerelateerde klachten, zoals pijn in de nek, rug, schouders of polsen. Een goede ergonomie en chiropractische zorg kan helpen om klachten te verlichten en voorkomen.

Artrose is een natuurlijk gevolg van het verouderingsproces. Maar wist u dat een chiropractor uitkomst kan bieden bij pijnklachten?

De beste tip om gezond oud te worden: blijf in beweging. Soms kan dat een uitdaging zijn en heb je wat hulp nodig. Dan kan een chiropractor uitkomst bieden.