Kraamservice: chiropractor aan huis

maandag 19 april 2021

Een roze wolk….helaas beleven we de kraamweek soms net even wat anders. Met onze kraamservice hopen we je een stukje te ontzorgen.

Gelukkig kon je de eerste dagen na de bevalling al bij de verloskundige, kraamhulp, huisarts of lactatiekundige terecht voor advies, ondersteuning en hulp. Daar is nu de chiropractor bij als hulpverlener voor rugpijn, bekkenproblemen of andere lichamelijke ongemakken van de kraamvrouw.

Maar ook voor de pasgeboren baby die erg onrustig is, een voorkeurshouding heeft of problemen heeft met borstvoeding. Een chiropractor is gespecialiseerd in het beoordelen en behandelen van deze klachten.


Tanja Valk-Mulder is gespecialiseerd in het behandelen van baby’s en kinderen. ‘Een bevalling kan heel stressvol zijn voor een baby. We zien vaak pasgeboren kinderen die een voorkeurshouding hebben of zich overstrekken. Dit kan verholpen worden door met zachte technieken bijvoorbeeld de schedel, wervelkolom en het bekken van een baby te behandelen. Uniek in Nederland is de kraamservice die wij bieden. Wil je in de kraamperiode graag een deskundig oordeel, dan komen we gewoon aan huis als dat nodig is.’

Voorwaarden

We bieden onze kraamservice aan binnen een straal van 15 kilometer rondom de praktijk. Voor de behandeling geldt een toeslag van € 25,-. Woon je verder weg, dan bespreken we graag de mogelijkheden.

Plan een thuisconsult

Ben je bevallen en niet in staat om voor jezelf of voor je kindje naar de praktijk te komen, dan komen wij naar je toe. Neem contact met ons op om een thuisconsult te plannen.