Voel het verschil

Chiropractie is bedoeld voor patienten van alle leeftijden: baby's, kinderen, volwassenen en ouderen kunnen allen terecht bij onze chiropractoren. Chiropractie biedt bij tal van klachten uitkomst, maar de meeste klachten die onze chiropractoren behandelen zijn rug- en nekklachten.

Naast rug- en nekklachten zijn er verschillende problemen te noemen die een aanleiding kunnen zijn voor een behandeling in onze praktijk. De meest voorkomende indicaties zijn rugpijn, hoofdpijn, migraine, aangezichtspijn, kaakklachten, tintelingen of gevoelloosheid in armen en benen, pijn en stijfheid door artrose.

Verdere klachten zijn rugpijn tijdens zwangerschap, menstruatiepijn en darmklachten, spierpijnen, gewrichtspijnen, duizeligheid, vermoeidheid, klachten na whiplashtrauma en klachten aan armen en/of benen, bijvoorbeeld tennisarm, RSI-klachten en sportblessures.

Bij veel therapieën worden dergelijke klachten als op zichzelf staand beschouwd en afzonderlijk behandeld. In onze praktijk overheerst het besef dat ze in het algemeen juist niet op zichzelf staan, maar een onderlinge samenhang vertonen in herkenbare klachtenpatronen.