Een afspraak maken

Onze praktijkassistentes zijn dagelijks tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak en voor een antwoord op uw vragen. Ons algemene telefoonnummer is    085 - 303 6146.

Wanneer kunt u terecht?

Chiropractie Mulder is op alle werkdagen geopend en biedt ruime openingstijden. Naast de reguliere werktijden is het vaak ook mogelijk om vanaf 7:00 uur 's ochtends tot 's avonds 20:00 uur behandeld te worden. We begrijpen dat uw gezondheid geen wachttijd kent, daarom streven we ernaar om bestaande patiënten dezelfde dag nog te helpen. Bij Chiropractie Mulder bent u in goede handen, altijd en overal.

Geen verwijzing nodig

Om een afspraak te maken heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts. Onze chiropractoren zijn opgeleid om zelf diagnose te mogen stellen. Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden onze behandeling. Een overzicht van de vergoedingen per verzekeraar vindt u op chiropractievergoeding.nl.

Hoe lang duurt uw afspraak?

Het eerste bezoek duurt 45 tot 60 minuten. Deze tijd hebben we nodig voor een gedegen onderzoek, het bespreken van de bevindingen en vaak ook de eerste behandeling. Vervolgconsulten duren doorgaans 15 tot 20 minuten.

Uw afspraak afzeggen

Als u onverhoopt verhinderd bent, is het belangrijk om uw afspraak minstens één werkdag van tevoren te wijzigen of te annuleren. Het is namelijk zo dat bij het niet nakomen van afspraken, de gereserveerde tijd in rekening wordt gebracht. Wees dus alert en voorkom onnodige kosten.

Een aantal praktische wenken

  • Zorg ervoor dat u op tijd bent voor uw afspraak!
    Als u te laat komt, bestaat de kans dat uw afspraak wordt geannuleerd en dat we een nieuwe afspraak moeten maken. Zorg er daarom altijd voor dat u ruim op tijd vertrekt.
  • Iedereen komt aan de beurt.
    Voor sommige patiënten is er meer tijd nodig dan verwacht, waardoor het kan gebeuren dat een spreekuur uitloopt. Omdat we iedereen de best mogelijke zorg willen bieden, is het in de praktijk niet te vermijden dat spreekuren uitlopen. Uiteindelijk komt iedereen op volgorde van afspraak aan bod.
  • Verschillende spreekuren.
    In de wachtkamer zitten patiënten van verschillende spreekuren door elkaar. Omdat de wachttijd per spreekuur kan verschillen, kan het voorkomen dat iemand die later binnenkomt eerder aan de beurt is.