Chiropractie Tilburg

Chiropractie Mulder - Tilburg

Ringbaan West 304-A
5025 VB Tilburg
  085 - 303 6146

BEPAAL HIER UW ROUTE MET GOOGLE MAPS

Belangrijk
Onze praktijk is gevestigd aan de Ringbaan West 304-A. Onze entree en gratis parkeerplaatsen bevinden zich echter aan de achterzijde van dit pand. Deze zijn bereikbaar via de poort aan de Alberdingk Thijmstraat, recht tegenover nummer 34.

Navigatiesysteem
Toets op uw navigatiesysteem dit adres in: Alberdingk Thijmstraat 34 in Tilburg. Recht tegenover deze woning is de ingang naar onze gedeelde parkeerplaats..

Vanuit richting Waalwijk / Dongen
Vanaf de N261/Midden Brabantweg neemt u op de Hasseltrotonde de 2e afslag (rechtdoor richting centrum). U bent dan reeds op de Ringbaan West die u blijft volgen. U passeert de afslag naar het station en de afslag naar de schouwburg. Vervolgens ziet u aan uw linkerzijde de kerk en daarnaast onze praktijk met op de bruingrijs geschilderde gevel het logo van Van Boekel accountants. Blijf de weg volgen tot aan de stoplichten. Bij de stoplichten keert u om en bij van Boekel accountants rijdt u de Alberdingk Thijmstraat in. Na 50 meter gaat u links door de poort naar onze gedeelde parkeerplaats. Als u langs het gebouw naar achteren rijdt, ziet u daar de entree naar onze praktijk.

Vanuit richting Goirle / Breda / Oisterwijk
Vanaf de A58 neemt u afslag 11 Tilburg Centrum-West / Goirle richting Tilburg. Eenmaal op de Ringbaan West neemt u voor Van Boekel accountants de afslag naar de Alberdingk Thijmstraat. Rijd na 50 meter door de poort aan uw linkerzijde, de gedeelde parkeerplaats op. Als u langs het gebouw naar achteren rijdt, ziet u daar de entree naar onze praktijk.

Openbaar vervoer
De volgende buslijnen hebben een halte recht voor onze praktijk aan de Ringbaan West:

  • Lijn 4
  • Lijn 132

Loop vanaf de Ringbaan West de Alberdingk Thijmstraat in. Na 50 meter gaat u tegenover nummer 34 de poort door onze gedeelde parkeerplaats op. Als u langs het gebouw naar achteren loopt, ziet u daar de onze entree.