Tarieven

Voor onze behandelingen is geen verwijzing van een huisarts vereist. Onze behandelingen worden vergoed door zorgverzekeraars via de aanvullende zorgverzekering, waardoor u geen verplicht eigen risico van € 385 heeft.

Volwassenen

Eerste consult (30-45 minuten)   € 95
Vervolgconsult (15-20 minuten)   € 65
N.O.T. consult (40 minuten)   € 120

Kinderen
(tot 16 jaar)

Eerste consult kind (30-45 minuten)   € 75
Vervolgconsult kind (15-20 minuten)   € 65

Niet actieve patiënten

Patiënten die langer dan 5 jaar niet behandeld zijn, plannen wij in als nieuwe patiënt, hiervoor geldt dan ook het tarief van een nieuwe patiënt.   € 95

Overstap van andere praktijk

Voor patiënten die overstappen van een andere praktijk waar ze aantoonbaar de afgelopen 5 jaar behandeld zijn en daarvan een behandelverslag meebrengen, geldt het vervolgconsult tarief.   € 65

Kraamservice

Toeslag voor behandeling van kraamvrouw en/of baby aan huis
(<15 km. van praktijk)
  € 25

Verzuimd consult

Bij niet verschijnen of niet tijdig annuleren van een afspraak.
Verzuimd eerste consult
Verzuimd vervolgconsult
 
€ 95
€ 40

Echografie

Echografie opname per klacht   € 40

Sportmassage

Zowel preventieve als revaliderende massages. Geen ontspanningsmassage   € 35

Medische verslaglegging

Verslagen die op verzoek van verzekeraars, letselschade-experts, artsen of juristen opgesteld worden. Starttarief.   € 175

Second opinion

Bij Chiropractie Mulder ontvangen we regelmatig mensen die een second opinion willen. Een van onze chiropractoren beoordeelt geheel vrijblijvend uw lichamelijke klacht. Dit is handig als u twijfelt over de diagnose of onzeker bent over de behandeling die u bij een andere behandelaar heeft gekregen. Vanuit onze expertise geven wij onze visie op de aanpak van uw klacht.

Betaling

Na elk consult rekenen wij direct met u af. U kunt onze kwitantie vervolgens bij uw zorgverzekeraar indienen. In uitzonderlijke gevallen is betaling op rekening mogelijk, waarbij wij € 10 administratiekosten in rekening brengen.

Vergoeding

De chiropractoren van Chiropractie Mulder zijn aangesloten bij de NCA en SCN. Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden onze chiropractie behandeling.

Annuleringen

Bent u verhinderd? Geen probleem, maar laat het ons minimaal 24 uur van tevoren weten. Afspraken die u later annuleert of zonder bericht niet nakomt brengen wij in rekening.