Tarieven

Onze chiropractoren zijn opgeleid om zelf diagnose te stellen. U heeft daarom bij ons nooit een huisarts verwijzing nodig. Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden onze behandeling. Omdat chiropractie vergoed wordt uit het aanvullend pakket, geldt er géén verplicht eigen risico van € 385.

 

Volwassenen

Eerste consult € 90  
Vervolgconsult € 60  
N.O.T. consult € 100  

Kinderen
(onder 16)

Eerste consult € 67  
Vervolgconsult € 60  

Niet actieve patiënten

Patiënten die langer dan 5 jaar niet behandeld zijn, plannen wij in als nieuwe patiënt, hiervoor geldt dan ook het tarief van een nieuwe patiënt. € 90  

Overstap van andere praktijk

Voor patiënten die overstappen van een andere praktijk waar ze aantoonbaar de afgelopen 5 jaar behandeld zijn en daarvan een behandelverslag meebrengen, geldt het vervolgconsult tarief. € 60  

Verzuimd consult

Bij niet verschijnen of niet tijdig annuleren van een afspraak.
Verzuimd eerste consult
Verzuimd vervolgconsult

€ 90
€ 35
 

Medische verslaglegging

Verslagen die op verzoek van verzekeraars, letselschade-experts, artsen of juristen opgesteld worden. Starttarief. € 155  

Behandelduur

Een eerste consult duurt doorgaans 45 tot 60 minuten, vervolgconsulten 15 tot 20 minuten.

Second opinion

Bij Chiropractie Mulder komen regelmatig mensen voor een second opinion. Geheel vrijblijvend beoordeelt een van onze chiropractoren uw lichamelijke klacht. Nuttig bij twijfels over de diagnose of onzekerheid over de geboden behandeling bij een andere behandelaar. Vanuit onze expertise geven wij onze visie op de aanpak van uw klacht.

Betaling

Wij rekenen altijd direct na afloop van een consult met u af. Onze kwitantie kunt u vervolgens indienen bij uw zorgverzekeraar.
In uitzonderlijke gevallen is betaling op rekening mogelijk, hierbij brengen we € 10 administratiekosten in rekening.

Vergoeding

De chiropractoren van Chiropractie Mulder zijn aangesloten bij de NCA en SCN. Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden onze behandeling.

Annuleringen

Bent u verhinderd? Geen probleem, maar laat het ons minimaal 24 uur van tevoren weten. Afspraken die u later annuleert of zonder bericht niet nakomt brengen wij in rekening.