Nieuws

Wie komt ons team versterken? We zoeken een praktijkassistente voor 20 tot 24 uur per week.

We lopen, staan, zitten, staan op. We bukken, tillen, springen, maar niet iedereen gebruikt bij dezelfde beweging dezelfde spieren in dezelfde mate. Al dat bewegen gebeurt grotendeels onbewust en iedereen ontwikkelt zo zijn eigen houdings- en bewegingsgewoonten. Maar niet al die gewoonten zijn goed voor het lichaam! De oefentherapeuten van Beter in Beweging bieden uitkomst.

Op 3 november is het Dag tegen Rugpijn. U kunt bij ons een afspraak maken voor een gratis rugcheck of meer informatie.

De zomer is een tijd dat veel mensen vakantie gaan vieren. Maar het is niet altijd een feest. Vakantie is bedoeld om...

Vaak is hoofdpijn een signaal naar het lichaam dat de maat vol is. Hoe komt het dat ons hoofd zo vaak voor problemen zorgt?

Steeds meer sporters kiezen voor Chiropractie Mulder om effectiever te trainen, de kans op blessures te verkleinen en de hersteltijd te beperken.

Steeds meer mensen klagen over nekpijn door veelvuldig tablet en smartphone gebruik. In vergelijking met een gewone computer, vraagt het gebruik van de tablet veel meer buiging van het hoofd en de nek. Zo ontstaat gemakkelijk een overbelasting of blessure.

Een roze wolk….zo ziet de kraamweek er in onze dromen uit. Helaas is het in de werkelijkheid wel eens anders. Met onze kraamservice hopen we je een stukje te ontzorgen.

Lente, tijd om weer in actie te komen in de tuin. De overgang van winter naar het voorjaar is soms lastig voor lijf en leden. Rugpijn ligt op de loer...

Thuis beschikken we vaak niet over de juiste middelen om een gezonde werkhouding aan te nemen. Dan kunnen al snel klachten ontstaan.