Gratis advies tijdens ons inloopspreekuur

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Of wilt u graag een second opinion? Chiropractie Mulder biedt u het inloopspreekuur. In een oriënterend gesprek heeft u de gelegenheid uw klachten te bespreken en bieden wij u een lichamelijke screening aan.

Op vaste momenten (zie data hiernaast) is er een chiropractor aanwezig om uw vragen over chiropractie te beantwoorden.

Chiropractor Largentier: "Patiënten stellen me vaak de vraag of ik hun zus, kind of buurvrouw ook kan behandelen. Daarop kunnen we geen goed antwoord geven zonder de persoon zelf te spreken en te onderzoeken. Mijn advies: laat ze langskomen op ons wekelijks inloopspreekuur."

Tijdens het inloopspreekuur kunt u vragen stellen over chiropractie in het algemeen of over uw specifieke klachten. Indien nodig kan er ook kosteloos een screening plaatsvinden. Een afspraak maken voor het inloopspreekuur is niet nodig.

Screening

Een screening is een kort gesprek mogelijk aangevuld met een lichamelijk onderzoek om te beoordelen of het inplannen van een eerste consult voor u zinvol is. Dit alles is geheel vrijblijvend. Er wordt niet behandeld, maar u kunt wel gelijk een afspraak maken voor een eerste consult op een ander tijdstip.

Second opinion

Op het inloopspreekuur komen ook regelmatig patiënten voor een second opinion. Vaak vanwege twijfels over de diagnose of onzekerheid over de geboden behandeling bij een andere behandelaar. Vanuit onze expertise geven we onze visie op de aanpak van uw klacht.

"Ons inloopspreekuur is zinvol als u onzeker bent over wat chiropractie inhoudt of u niet weet of uw klachten wel door een chiropractor behandeld kunnen worden. Het is niet bedoeld ter vervanging van een eerste consult, waarbij het vraaggesprek en het onderzoek meer uitgebreid zullen zijn en ook tot diagnose en behandeling overgegaan kan worden.", vertelt praktijkhouder Onno Valk.

Data

Waalwijk
Dinsdag 17:00 - 17:30 uur

Tilburg
Donderdag 17:30 - 18:00 uur

Minimaal 15 min. voor starttijd aanmelden bij de balie.

Liever een ander tijdstip?
Dan kunt u ons ook bellen voor een gratis screening of second opinion op afspraak.

Ons telefoonnummer is
   085 - 303 6146.

Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus is er geen inloopspreekuur mogelijk.

In plaats daarvan kunt u nu bellen voor een gratis screening of second opinion op afspraak.

Ons telefoonnummer is
   085 - 303 6146.