Tarieven

Voor onze behandelingen heeft u nooit een huisarts verwijzing nodig. Zorgverzekeraars vergoeden onze behandeling uit de aanvullende zorgverzekering, daarom heeft u géén verplicht eigen risico van € 385.

 

     

Volwassenen

Eerste consult (30-45 minuten)   € 92,50      
Vervolgconsult (15-20 minuten)   € 63,50
N.O.T. consult (40 minuten)   € 120

Kinderen
(tot 16 jaar)

Eerste consult kind (30-45 minuten)   € 75
Vervolgconsult kind (15-20 minuten)   € 63,50

Niet actieve patiënten

Patiënten die langer dan 5 jaar niet behandeld zijn, plannen wij in als nieuwe patiënt, hiervoor geldt dan ook het tarief van een nieuwe patiënt.   € 92,50

Overstap van andere praktijk

Voor patiënten die overstappen van een andere praktijk waar ze aantoonbaar de afgelopen 5 jaar behandeld zijn en daarvan een behandelverslag meebrengen, geldt het vervolgconsult tarief.   € 63,50

Kraamservice

Toeslag voor behandeling van kraamvrouw en/of baby aan huis
(<15 km. van praktijk)
  € 25

Verzuimd consult

Bij niet verschijnen of niet tijdig annuleren van een afspraak.
Verzuimd eerste consult
Verzuimd vervolgconsult
 
€ 92,50
€ 40

Echografie

Echografie opname per klacht   € 30

Sportmassage

Zowel preventieve als revaliderende massages. Geen ontspanningsmassage   € 35

Medische verslaglegging

Verslagen die op verzoek van verzekeraars, letselschade-experts, artsen of juristen opgesteld worden. Starttarief.   € 175

Second opinion

Bij Chiropractie Mulder komen regelmatig mensen voor een second opinion. Geheel vrijblijvend beoordeelt een van onze chiropractoren uw lichamelijke klacht. Nuttig bij twijfels over de diagnose of onzekerheid over de geboden behandeling bij een andere behandelaar. Vanuit onze expertise geven wij onze visie op de aanpak van uw klacht.

Betaling

Wij rekenen altijd direct na afloop van een consult met u af. Onze kwitantie kunt u vervolgens indienen bij uw zorgverzekeraar.
In uitzonderlijke gevallen is betaling op rekening mogelijk, hierbij brengen we € 10 administratiekosten in rekening.

Vergoeding

De chiropractoren van Chiropractie Mulder zijn aangesloten bij de NCA en SCN. Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden onze behandeling.

Annuleringen

Bent u verhinderd? Geen probleem, maar laat het ons minimaal 24 uur van tevoren weten. Afspraken die u later annuleert of zonder bericht niet nakomt brengen wij in rekening.