Patiëntverhalen

Lees de verhalen van patienten die met de meest uiteenlopende klachten onze praktijk bezochten.

Een 15-jarige paardrijdster kwam bij ons vanwege pijn aan haar rechter enkel. De huisarts, orthopeed en fysiotherapeut konden geen afwijkingen vinden. Maar die bekeken niet het hele lichaam.
Op ons inloopspreekuur liep een 72-jarige meneer binnen. Meneer was nog zeer actief, maar werd belemmerd. Niet door pijn, maar door een klapvoet. Of we daar iets aan konden doen?
De anderhalf jarige Emma kon nog niet zelfstandig los lopen. Tot ze een 'zetje' kreeg van kinderchiropractor Tanja.
Een jongeman van midden twintig kreeg na een hockeywedstrijd pijn in zijn rechter bil. Hij negeerde de klacht, maar of dat zo verstandig was?
Een vrouwelijk patiënte met knieklachten stond na drie behandelingen zo anders op haar benen dat ze plotseling rugpijn had. Hoe kon dat nou?
Een vrouw van midden 40 bezocht onze praktijk omdat zij last had van migraineaanvallen. Op advies van een vriendin kwam ze naar ons inloopspreekuur.
"Hielspoor, kunnen jullie daar wat mee?" Dat was de vraag die een mevrouw ons stelde tijdens het inloopspreekuur. Tja, kunnen wij daar wat mee?
De moeder van de 6-jarig Erik vertelde tijdens de behandeling aan haar chiropractor over de beenbreuk van haar zoontje. Ze had het idee dat er iets niet in orde was.
Een 39-jarige vrouw kwam naar ons spreekuur vanwege hoofdpijn. De huisarts dacht aan een hormonale oorzaak, maar wat vond de chiropractor?