Een afspraak maken

Onze praktijkassistentes zijn dagelijks tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar voor het maken van een afspraak en voor een antwoord op uw vragen. Ons algemene telefoonnummer is     085 - 303 6146.

Wanneer kunt u terecht?

Chiropractie Mulder is elke werkdag geopend. Naast de reguliere werktijden kunt u ook vaak vanaf 7:00 uur 's ochtends en tot 's avonds 20:00 uur terecht voor behandeling. Bestaande patiënten kunnen vaak dezelfde dag nog terecht.

Geen verwijzing nodig

Om een afspraak te maken heeft u geen verwijzing nodig van uw huisarts. Onze chiropractoren zijn opgeleid om zelf diagnose te mogen stellen. Vrijwel alle zorgverzekeraars vergoeden onze behandeling. Een overzicht van de vergoedingen per verzekeraar vindt u op chiropractievergoeding.nl.

Hoe lang duurt uw afspraak?

Het eerste bezoek duurt 45 tot 60 minuten. Deze tijd hebben we nodig voor een gedegen onderzoek, het bespreken van de bevindingen en vaak ook de eerste behandeling. Vervolgconsulten duren doorgaans 15 tot 20 minuten.

Uw afspraak afzeggen

Indien u verhinderd bent, dient u uw afspraak minimaal één werkdag van tevoren te wijzigen of te annuleren. Voor niet nagekomen afspraken, wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

Een aantal praktische wenken

  • Wees op tijd voor uw afspraak!
    Wanneer u te laat arriveert heeft u kans dat uw afspraak wordt geannuleerd en zullen wij een nieuwe afspraak met u moeten maken. Zorg daarom altijd dat u ruimschoots op tijd vertrekt.
  • Iedereen komt aan de beurt.
    Voor sommige patiënten is meer tijd nodig dan vooraf verwacht en het wil daarom nog wel eens voorkomen dat een spreekuur uitloopt. Aangezien wij iedereen de optimale zorg willen bieden is het in de praktijk niet te voorkomen dat spreekuren uitlopen. Uiteindelijk komt iedereen op volgorde van afspraak aan bod.
  • Verschillende spreekuren.
    In de wachtkamer zitten patiënten van verschillende spreekuren door elkaar heen. Omdat de wachttijd per spreekuur anders is, kan het zijn dat iemand die later binnenkomt eerder aan de beurt is.