Het team

Ons toegewijde team bij Chiropractie Mulder staat altijd klaar om u zo snel en zo goed mogelijk te ondersteunen. In onze praktijk hebben we diverse specialisaties en interesses, waardoor we een breed scala aan behandelingen kunnen bieden.

Chiropractoren

Tanja Valk-Mulder

Chiropractor Tanja Valk-Mulder is opgegroeid in Waalwijk. Nadat ze haar atheneum diploma in ontvangst had genomen vertrok ze naar Engeland om daar aan het Anglo-European College of Chiropractic (AECC) chiropractie te gaan studeren. Haar loopbaan als chiropractor begon ze in 1996 in Vlissingen in een grote groepspraktijk. In 2001 keerde ze terug naar Waalwijk om daar chiropractie onder de mensen te brengen. Tanja heeft zich gespecialiseerd in N.O.T. en chiropractische pediatrie, waardoor ze nu nog beter in staat is om baby's en kinderen te onderzoeken en te behandelen. Met haar warme en zorgzame aanpak zorgt ze ervoor dat jonge patiënten zich op hun gemak voelen en de beste zorg ontvangen.

Adam Cullinan

Chiropractor Adam Cullinan, een ervaren professional met een indrukwekkende achtergrond, is oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Afrika. In 1998 behaalde hij zijn masters in chiropractie en bouwde hij gedurende 17 jaar een succesvolle praktijk op in Johannesburg. De afgelopen tien jaar heeft Adam gewerkt in een grote groepspraktijk in het zuiden van Nederland. Zijn vaardigheden en behandelingen zijn divers, variërend van het behandelen van een whiplash, of carpaal tunnelsyndroom tot het helpen van mensen met hernia's. Hij werkt op vaste dagen in Waalwijk en Tilburg.

Ayelet Eiloz

Chiropractor Ayelet Eiloz is geboren en getogen in Valkenswaard. Na het succesvol afronden van haar atheneum opleiding besloot Ayelet om chiropractie te gaan studeren. Ze koos voor de universitaire studie chiropractie aan het AECC. Deze opleiding rondde zij met succes af. Ayelet werkt in onze praktijk in Waalwijk. Ayelet kan tijdens haar behandeling naast reguliere chiropractie technieken gebruik maken van kinesiotaping en dry needling om bijvoorbeeld schouderklachten effectief te verhelpen.

Sonia Busnel

Chiropractor Sonia Busnel komt uit Frankrijk, waar zij in 2016 afstudeerde aan het Institut Franco-Européen de Chiropraxie. Na haar studie verhuisde ze samen met haar partner naar Limburg, waar ze bijna vier jaar lang als chiropractor heeft gewerkt. In 2020 voelde ze dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en toen heeft ze besloten om ons team te versterken. Sonia behandelt met veel enthousiasme zwangere vrouwen. Maar ook nekklachten of spit gaat ze effectief te lijf.

Emeric Largentier

Chiropractor Emeric Largentier studeerde in 2014 af aan het Institut Franco-Européen de Chiropraxie. Na zijn studie startte hij zijn eigen praktijk en was hij verzorger van een professioneel rugbyteam. In 2017 verhuisde hij naar Nederland. Emeric is sinds 2018 de officiële chiropractor van het vrouwelijk ijshockeyteam U18. Met een ongeëvenaarde passie richt hij zich voornamelijk op het behandelen van sporters, waarbij hij hen helpt om optimaal te presteren en blessures te voorkomen.

Thomas Djemaoui

Chiropractor Thomas Djemaoui verhuisde in 2022 vanuit Frankrijk naar Nederland. Na zijn middelbare school ging Thomas chiropractie studeren aan het gerenommeerde IFEC in Toulouse. Die opleiding rondde hij met succes af. Met zijn diepgaande kennis van het menselijk lichaam en zijn vaardigheden in chiropractie, biedt hij effectieve behandeling van bijvoorbeeld ischias of pijnklachten bij artrose en helpt hij zijn patiënten om een optimale gezondheid en welzijn te bereiken.

Evelien van Bergeijk

Chiropractor Evelien van Bergeijk is geboren en opgegroeid in Genderen. Na het gymnasium in Den Bosch besloot zij om chiropractie te gaan studeren aan het AECC. Daar behaalde zij haar titel Master of Chiropractic. Na een aantal jaar Engeland is Evelien inmiddels weer terug in Brabant. Met veel enthousiasme werkt ze in onze praktijk en ze heeft plannen om zich de komende jaren verder te specialiseren in chiropractische pediatrie.

Vacature

Wij zijn op zoek naar een chiropractor die ons team wil versterken! Door uitbreiding hebben wij ruimte voor iemand die 2-4 dagen per week bij ons wil werken. Het is mogelijk om het bestaande patiëntenbestand verder uit te breiden. Ben jij geïnteresseerd of ken jij iemand die geschikt is voor deze functie? Laat het ons dan weten!

Praktijkassistentes

Lieke

Nicole

Jasmijn

Monique

Diane

 

Management

Onno Valk

Algemeen manager en praktijkhouder Onno is verantwoordelijk voor de algemene gang van zaken binnen de praktijk.

 

Héloïse Debaene

Chiropractor Héloïse Debaene komt oorsponkelijk uit het Belgische Gent. Na haar middelbare school besloot zij om chiropractie te gaan studeren aan het AECC. Daar behaalde zij na vijf jaar haar titel Master of Chiropractic. Na haar studie verhuisde ze naar Den Bosch en startte haar loopbaan als chiropractor in onze praktijk. Héloïse heeft naast haar vak ook interesse in voeding en functionele geneeskunde.

Rayne Moorcroft

Chiropractor Rayne Moorcroft komt uit Zuid-Afrika, waar hij in 1996 afstudeerde als chiropractor. De afgelopen jaren hij zich verdiept in de functionele neurologie. Voordat hij naar Nederland verhuisde heeft Rayne eerst nog een paar jaar in Maleisië en Thailand gewerkt en daarna in een eigen praktijk in Durban. De afgelopen tien jaar heeft hij gewerkt in een grote groepspraktijk in het zuiden van Nederland. Rayne heeft een gezin met vijf kinderen en werkt op vaste dagen in Waalwijk en Tilburg.

Nadia Cloete

Chiropractor Nadia Cloete is geboren en getogen in Zuid-Afrika. In 2010 behaalde zij de Master of Chiropractic titel aan de Universiteit van Johannesburg en startte daar haar loopbaan als chiropractor. Gestimuleerd door bevriende collega's die reeds in Nederland wonen en werken, besloot Nadia in 2018 samen met haar man (ook chiropractor) te verhuizen naar Brabant. Sinds maart 2019 werkt zij in onze praktijk in Tilburg.

Sigrid de Vries

Chiropractor Sigrid de Vries verhuisde na het behalen van haar vwo diploma naar Engeland om daar aan het AECC chiropractie te gaan studeren. Na het succesvol afronden van haar studie in 1996 bleef ze nog bijna vijftien jaar in Engeland werken. In 2010 besloot ze om samen met haar gezin terug te keren naar haar geboorteland. Inmiddels werkt ze vijf dagen per week in onze praktijk.

Michael Rothman

Chiropractor Michael Rothman heeft ook zijn chiropractie studie gevolgd aan het AECC in Bournemouth (in het zuiden van Engeland). Deze Masters of Chiropractic opleiding rondde hij met succes af. Sindsdien werkt Michael bij Chiropractie Mulder en behandelt hij mensen uit Tilburg en omstreken.

Lin van Gorp

Chiropractor Lin van Gorp is geboren en opgegroeid in Nijmegen. Na het behalen van haar gymnasium diploma besloot zij om chiropractie te gaan studeren aan het AECC. Na vijf jaar behaalde zij de titel Master of Chiropractic met genoegen. In 2013 verhuisde ze naar Tilburg om full-time bij ons te komen werken. Lin is erg sportief aangelegd. Ze rijdt haar hele leven al paard, deed aan hockey en tennis en tegenwoordig fitnesst en rent ze regelmatig. Ze heeft al twee keer de halve marathon gelopen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat zij zich toelegt op de combinatie van chiropractie, sport en rehabilitatie.

Chiropractor Sewradj

Chiropractor Shareev Sewradj is geboren en getogen in Houten. Na zijn middelbare school ging Shareev fysiotherapie studeren in Utrecht. Na het behalen van zijn bachelor fysiotherapie besloot hij verder te gaan studeren en koos voor de studie chiropractie aan het AECC in Bournemouth, Engeland. Ook deze opleiding rondde hij met succes af. Hij werkte een jaar in een Engelse kliniek en sinds 2014 werkt hij full-time bij ons, zowel in Tilburg als in Waalwijk.

Chiropractor Cooke

Chiropractor Jake Cooke is geboren en getogen in Engeland. Na het behalen van zijn A-levels besloot hij chiropractie te gaan studeren aan het AECC in Bournemouth, Engeland. Vijf jaar later behaalde hij 'met genoegen' de Master of Chiropractic titel en startte zijn loopbaan als chiropractor. Gestimuleerd door bevriende collega's die reeds in Nederland wonen en werken, besloot hij in 2010 te verhuizen naar Brabant. Na een intensieve taalcursus heeft hij zijn loopbaan voortgezet bij Chiropractie Mulder. Sinds 2012 is chiropractor Cooke bezig met een postgraduate opleiding Clinical Neurology aan het Carrick Institute of Neurology.

Chiropractor Dunford

Chiropractor Paul Dunford woonde zijn hele leven in Engeland. Hij studeerde chiropractie aan het AECC en deed daarna werkervaring op in een groepspraktijk in de buurt van London. In juli 2009 verhuisde hij naar België om daar te gaan samenwonen. Na het volgen van een spoedcursus Nederlands begon hij aan een nieuwe uitdaging bij Chiropractie Mulder. Chiropractor Dunford is erg sportief en het is dan ook niet verwonderlijk dat hij zich toelegt op de combinatie van chiropractie, sport en rehabilitatie. Hij volgde diverse cursussen op dit gebied en mag zich nu een echte sportchiropractor noemen. Zelf speelde hij jaren lang actief rugby en deed hij aan atletiek. Inmiddels badmintont, fietst en loopt hij meerdere keren per week hard.

Chiropractor Deknudt

Chiropractor Mathieu Deknudt is geboren en opgegroeid in Sint-Niklaas, net onder Antwerpen. Hij komt uit een echte chiropractie familie, zijn vader en broer zijn beide ook chiropractor. Na het afronden van zijn studie chiropractie aan het AECC in Engeland startte hij zijn loopbaan in zijn geboorteplaats. Inmiddels werkt hij ook twee dagen bij Chiropractie Mulder.

Chiropractor Kil

Chiropractor Vivian Kil komt oorspronkelijk uit het Limburgse Schinnen. Met haar Gymnasium-diploma op zak trok ze een jaar de wereld rond, alvorens chiropractie te gaan studeren. Vivian volgde de vijfjarige universitaire studie tot chiropractor aan het AECC. Na ervaring opgedaan te hebben in een kliniek in Engeland keerde ze terug naar Nederland om nu in Waalwijk patiënten van dienst te zijn.

Chiropractor Bouten

Chiropractor Chantal Bouten is geboren en getogen in Kronenberg (Limburg). Na het behalen van haar Atheneum-diploma studeerde ze fysiotherapie. Chantal startte haar loopbaan in een multidisciplinaire fysiotherapiepraktijk, waar ze een jaar werkte. Na dat jaar besloot ze verder te studeren en koos voor de studie chiropractie aan het AECC in Bournemouth, Engeland. Ook deze opleiding rondde ze met succes af en inmiddels is Chantal fulltime chiropractor.

Chiropractor Claessens

Chiropractor Eveline Claessens is geboren en opgegroeid in Antwerpen (België). Ze studeerde, chiropractie aan het AECC in Engeland. Na het afronden van haar studie startte ze als chiropractor in het westen van Nederland. Daar deed Eveline ruime ervaring op, waarna ze in 2006 bij Chiropractie Mulder startte. Ruim twee jaar later vertrok Eveline met haar gezin naar Singapore waar haar man tijdelijk een project begeleidt. Zodra dit project is afgerond zullen zij weer terugkeren naar België.

Al onze chiropractoren zijn lid van de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en zijn geregistreerd bij de Stichting Chiropractie Nederland (SCN). Deze onafhankelijke stichting ziet toe op de naleving van strenge kwaliteitseisen ter bescherming van zowel de patiënten als de chiropractoren. Daarnaast zijn de kinderchiropractoren lid van de International Chiropractic Pediatric Association (ICPA).