De chiropractie achtbaan

donderdag 13 augustus 2015

Het is niet ongebruikelijk dat iemand die dankzij chiropractie goed vooruit is gegaan, het behandelplan stopt en pas terugkomt als hij weer last heeft van zijn oorspronkelijke klacht, of nog erger. Velen herhalen deze cyclus keer op keer - ze zitten in een achtbaan en gaan op en neer tussen goed en slecht voelen. Er is steeds tijdelijke verlichting zonder echt beter te worden.

Als je chiropractie correct gebruikt zul je merken dat we verder gaan dan alleen maar symptomen bestrijden. We streven naar optimale werking. Of je je nu goed of slecht voelt, als ons lichaam niet beweegt zoals het hoort, zal het minder snel herstellen of minder goed presteren wanneer dat gevraagd wordt. Juist door periodieke controle en ons duwtje in de rug wordt je lichaam optimaal gezond en kan je zenuwstelsel ongestoord functioneren. De sky is the limit van wat je kunt bereiken.

Als de chiropractor je over de eerste hobbel op de weg naar herstel helpt, verwacht dan niet dat de rest van de rit naar een betere gezondheid zonder enige inspanning zal verlopen. Helaas, het ritje tijdelijke verlichting duurt maar even. Voor een betere gezondheid, moet u de chiropractie vaart erin houden.