Al 17½ jaar in goede handen

zaterdag 21 september 2013

In september 2013 vieren we twee jubilea. Onze praktijk in Waalwijk bestaat al weer 12½ jaar en in Tilburg zijn we 5 jaar geleden van start gegaan. We zijn trots op wat we hebben bereikt en het sterke en enthousiaste team dat we nu hebben.

Er is veel veranderd sinds Tanja in 2001 de deuren van de praktijk in Waalwijk opende. De enkele praktijkruimte waar ze behandelde, de telefoon aannam en afspraken maakte, is uitgegroeid tot twee volwaardige praktijken met meerdere behandelkamers. Het team is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot tien personen, chiropractoren en praktijkassistentes.

Destijds wisten maar weinig mensen wat chiropractie was en velen wilden er ook niets van weten. In een kleine praktijkruimte deden we hetzelfde als wat we vandaag de dag nog steeds doen. Wat er ook veranderd is, de behandeling is hetzelfde, evenals de liefde voor het vak.

In de afgelopen jaren hebben we ons als rugspecialist in de regio goed zichtbaar weten te maken. De actieve samenwerking met andere zorgverleners, werpt haar vruchten af. We hebben regelmatig contact of overleg met oefentherapeuten, podotherapeuten en medisch sportbegeleiders om zo te werken aan een nog betere herstel en toekomst van de patiënt. Steeds meer huisartsen sturen patiënten naar ons door. Patiënten vragen zich wel eens af waarom de huisarts hen niet verwijst. In sommige gevallen is dat ook zo, veelal door onwetendheid over chiropractie. Gelukkig worden veel patiënten wél door een huisarts doorverwezen, overtuigd van de werking van chiropractie. Verloskundigen adviseren de aanstaande moeders tijdig een afspraak te maken en ook consultatiebureaus noemen steeds vaker onze naam.

We kijken natuurlijk ook vooruit. Samen met ons team willen we op hetzelfde niveau zorg blijven bieden. Hoewel chiropractie al bij velen bekend is, is het voor velen nog een onbekend terrein. We werken eraan om meer mensen te laten weten wat chiropractie voor hen zou kunnen betekenen. Niet alleen als er klachten zijn, maar ook uit preventief oogpunt. Zeker bij kinderen van groot belang. Ons uitgangspunt is uw gezondheid, waarbij persoonlijke aandacht altijd een grote rol zal blijven spelen. We volgen regelmatig nascholing, zodat we van de beste en veiligste behandelmethoden gebruik kunnen maken. U bent bij ons in goede handen.

Gerelateerde items (op tag)