Kop in het zand

woensdag 09 september 2015

Een strak blauwe lucht, voeten in het zand en aangenaam warm zeewater. Vakanties zijn de perfecte tijd om te ontspannen en kostbare tijd door te brengen met familie en vrienden en ook geestelijk uit te rusten. Wat kan er lichamelijk nou misgaan?

Wat dacht je van tien dagen slapen op een zacht matras? Of twee uurtjes les nemen om leren waterskiën? Laten we niet beginnen over de bodemloze mojito's en verplichte excursies naar het dessertbuffet... vergeet ook niet de verzorging van je verbrandingen op dag drie. Helaas neemt stress geen vrije dagen. De hoedanigheid kan veranderen, maar je zenuwstelsel is op vakantie nog steeds hard aan het werk – het moet reageren en zich aanpassen aan jouw "ontspannen" veranderde routine. Een uitgelezen moment om klachten te ontwikkelen.

Kom je net terug van vakantie, dan hopen we dat je goed uitgerust bent. Nu is het de tijd om je gezondheidsregime weer op de rails te krijgen; in het bijzonder om je wervelkolom te laten controleren en weer goed te laten bewegen. Als je moet herstellen van je vakantie is het goed om de chiropractor bovenaan je reisschema te zetten!